e-Palatábla Alapítvány

Az Alapítvány elkötelezett híve annak, hogy a közoktatás (köznevelés), a felsőoktatás és más, iskolarendszeren kívüli intézmények alkalmazott pedagógusainak (nevelőinek) és ezen intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, oktatásmódszertani és technológiai eszközökkel támogassa.

KÖVESS MINKET

Matematikaérettségire felkészítő e-learning kurzus, módszertani pedagógus-továbbképzés középiskolai tanárok részére

Az e-learning képzés a matematikatanároknak segít, hogy képesek legyenek a "Közép- és emelt szintű matematikaérettségire felkészítő e-learning kurzus" feldolgozását tanórai és tanórán kívüli keretek között, a tanulócsoportjaik tudásához és tempójához igazodva eredményesen feldolgozni.

Ingyenes, matematikaérettségire felkészítő e-learning kurzus módszertani pedagógus-továbbképzés középiskolai tanárok részére


A képzés elsődlegesen a középiskolai matematikatanári képesítéssel rendelkező tanároknak szól.

Amennyiben Ön középiskolai tanár, az ajánlat elfogadásával - és a tanulmányi szerződés megkötésével - lehetősége nyílik arra, hogy 30 kreditpontot érő tanúsítványt töltsön le a kurzus teljesítése után.

A kurzus a módszertani pedagógus-továbbképzésen felül a Közép- és emelt szintű matematikaérettségire felkészítő e-learning kurzus összes tananyagát tartalmazza.

Sok sikert kívánunk a 2017/18-as tanévhez!


 


 

Beiratkozás a pedagógus-továbbképzés kurzusra

Olvassa el az alábbi lépéseket, majd kattintson a „Beiratkozom” gombra!

 1. A megjelenő oldalon lévő információkat olvassa át. Itt találja meg a kurzussal kapcsolatos részleteket.
 2. A részletes tájékozódás után kattintson az „Érdekel” gombra.
 3. Amennyiben már korábban regisztrált a Nexius Learning rendszerbe, akkor folytassa a 5. lépésnél, ha még nincs regisztrációja a Nexius Learning rendszerben, válassza a Regisztráció lehetőséget.
 4. Adja meg adatait, majd kattintson a "Regisztráció" gombra.
 5. A regisztrációról e-mailben kap visszaigazolást. Kattintson az e-mailben szereplő hivatkozásra, hogy regisztrációs szándékát megerősítse.
 6. Lépjen be a Nexius Learning rendszerbe.
 7. Bejelentkezés után kattintson a "Beiratkozom" gombra.
 8. A "Beiratkozom" gombra kattintás után további adatokat kell megadnia a Képzési szerződés kitöltéséhez, ha még korábban nem adta meg a szükséges személyes adatokat.
 9. A következő oldalon válassza ki az oktatási intézményt / beírató szervezetet.
 10. Az adatok megadása után a rendszer a kurzusba viszi. Itt töltse le a Szerződést, és a rajta szereplő útmutatót követve postázza el.
 11. A továbbiakban az "Aktuális" fülön fogja a kurzust megtalálni.


KÖVESS MINKET

e-Palatábla Alapítvány

Az Alapítvány elkötelezett híve, hogy a közoktatásban (köznevelésben), felsőoktatásban és más iskolarendszeren kívüli intézmények alkalmazott pedagógusainak (nevelőinek) és az intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, módszertani és technológiai eszközökkel támogassa.
Céljaink:

 • A magyarországi és határon túli közoktatási/köznevelési szakképzés, felsőoktatási és más iskolarendszeren kívüli intézmények (továbbiakban együttesen: Képző(k)) helyzetének, képzéseinek, az alkalmazott és alkalmazható képzési módszereinek és technológiáknak elemzése, fejlesztése, kutatása érdekében kutató-, fejlesztő intézeti tevékenységek végzése és támogatása.
 • A hazai és határon túli Képző(k) és intézményeik korszerűsítésének, a tartalmi, technológiai, módszertani, szerkezeti, szervezeti és a minőségfejlesztése megújításának nemzetközi sztenderekhez igazodó programjainak támogatása.
 • Oktatási, képzési szakemberek szakmai továbbfejlődéséhez, továbbá hazai és külföldi tanulmányaihoz, illetve kutató és fejlesztő munkájuk színvonalas elvégzéséhez anyagi, erkölcsi, információs, oktatási és technológiai támogatása.
 • Az EU és más kihirdetett nemzetközi szerződésekhez kapcsolódó, szakmai feladatok, programok segítése, felkarolása, támogatása.
 • A Képző(k) tanulóinak/hallgatóinak, különös tekintettel a különleges tanulási igényű és képességű, valamint hátrányos helyzetű személyek számára hozzáférés biztosítása a nyitott és távoktatási (e-learning) tanulási lehetőségekhez és képzésekhez, ill. az új információs és kommunikációs technológiák használatához.
 • A hazai és határon túli Képző(k) vonatkozásában a távoktatási (e-learning) képzések, tananyagok fejlesztésének, létrejöttének és elterjedésének támogatása.
 • A hazai és határon túli közlekedés biztonság javítását célzó programok támogatása.

Ezen célkitűzés megvalósítására érdekében hozzáférést biztosít korszerű, digitális tartalmakhoz.

Kapcsolat


e-Palatábla Alapítvány
kapcsolat@epalatabla.hu