e-Palatábla Alapítvány

Az Alapítvány elkötelezett híve annak, hogy a közoktatás (köznevelés), a felsőoktatás és más, iskolarendszeren kívüli intézmények alkalmazott pedagógusainak (nevelőinek) és ezen intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, oktatásmódszertani és technológiai eszközökkel támogassa.

KÖVESS MINKET

Felkészítés a középiskolai matematikafelvételire e-learning kurzus

Készülj a matematikafelvételire online, elektronikusan, egy e-learning képzés segítségével!
Támogatóinknak köszönhetően a felkészítő képzést a 2017/2018-as tanévben INGYENESEN biztosítjuk mindenki számára.


Ingyenes, a középiskolai matematikafelvételire felkészítő kurzus


Rendszerezd meglévő tudásod, pótold esetleges hiányosságaid, gyakorolj a felvételire a legmodernebb online módszerek segítségével.

Ebben felkészítő képzésben a sikeres középiskolai matematikafelvételihez szükséges teljes ismeretanyagot megtalálod.

Már elérhetőek a 15 hetes képzés első, tematikusan összeállított elméleti anyagai, az azokhoz tartozó automatikusan, részpontozással kiértékelhető gyakorlófeladatok és tesztsorok.

Sok sikert kívánunk a 2018. januári felvételihez!
Matekfelvételi tananyag demo


2. hét - Mértékváltás


KIPRÓBÁLOM

3. hét - Halmaz, logika, kombinatorika


KIPRÓBÁLOM

4. hét - Statisztika, Grafikonelemzés


KIPRÓBÁLOM

Beiratkozás a matematikafelvételi felkészítőre

(Amennyiben már korábban regisztráltál a Nexius Learning rendszerbe, akkor az 5. lépésnél kezdd a beiratkozást.)

 1. Ha még nincs regisztrációd a Nexius Learning rendszerben, válaszd a Regisztráció lehetőséget.
 2. Add meg az adataidat, majd kattints a „Regisztráció” gombra.
 3. A regisztrációról e-mailben kapsz visszaigazolást. Kattints az e-mailben szereplő hivatkozásra, hogy regisztrációs szándékod megerősítsd.
 4. Lépj be a Nexius Learning rendszerbe.
 5. A képzés megkezdéséhez kattints a „Választható” fülön a „Közép- és emelt szintű matematikaérettségire felkészítő kurzus” címnél a „Beiratkozás” gombra.
 6. A továbbiakban az „Aktuális” fülön fogod a kurzust megtalálni.


KÖVESS MINKET

e-Palatábla Alapítvány

Az Alapítvány elkötelezett híve, hogy a közoktatásban (köznevelésben), felsőoktatásban és más iskolarendszeren kívüli intézmények alkalmazott pedagógusainak (nevelőinek) és az intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, módszertani és technológiai eszközökkel támogassa.
Céljaink:

 • A magyarországi és határon túli közoktatási/köznevelési szakképzés, felsőoktatási és más iskolarendszeren kívüli intézmények (továbbiakban együttesen: Képző(k)) helyzetének, képzéseinek, az alkalmazott és alkalmazható képzési módszereinek és technológiáknak elemzése, fejlesztése, kutatása érdekében kutató-, fejlesztő intézeti tevékenységek végzése és támogatása.
 • A hazai és határon túli Képző(k) és intézményeik korszerűsítésének, a tartalmi, technológiai, módszertani, szerkezeti, szervezeti és a minőségfejlesztése megújításának nemzetközi sztenderekhez igazodó programjainak támogatása.
 • Oktatási, képzési szakemberek szakmai továbbfejlődéséhez, továbbá hazai és külföldi tanulmányaihoz, illetve kutató és fejlesztő munkájuk színvonalas elvégzéséhez anyagi, erkölcsi, információs, oktatási és technológiai támogatása.
 • Az EU és más kihirdetett nemzetközi szerződésekhez kapcsolódó, szakmai feladatok, programok segítése, felkarolása, támogatása.
 • A Képző(k) tanulóinak/hallgatóinak, különös tekintettel a különleges tanulási igényű és képességű, valamint hátrányos helyzetű személyek számára hozzáférés biztosítása a nyitott és távoktatási (e-learning) tanulási lehetőségekhez és képzésekhez, ill. az új információs és kommunikációs technológiák használatához.
 • A hazai és határon túli Képző(k) vonatkozásában a távoktatási (e-learning) képzések, tananyagok fejlesztésének, létrejöttének és elterjedésének támogatása.
 • A hazai és határon túli közlekedés biztonság javítását célzó programok támogatása.

Ezen célkitűzés megvalósítására érdekében hozzáférést biztosít korszerű, digitális tartalmakhoz.

Kapcsolat


e-Palatábla Alapítvány
kapcsolat@epalatabla.hu