Útmutató a tananyaghoz
 

Az érettségiig még hátravan

e-Palatábla Alapítvány

Az Alapítvány elkötelezett híve annak, hogy a közoktatás (köznevelés), a felsőoktatás és más, iskolarendszeren kívüli intézmények alkalmazott pedagógusainak (nevelőinek) és ezen intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, oktatásmódszertani és technológiai eszközökkel támogassa.

Támogatóinknak köszönhetően a felkészítő képzést a 2017/2018-as tanévben INGYENESEN biztosítjuk mindenki számára.

KÖVESS MINKET

Matematikaérettségire felkészítő kurzus

Mostantól online, elektronikusan, egy e-learning képzés segítségével készülhetsz fel az érettségire.
Az e-learning matematikaérettségi felkészítő képzés a matematikaérettségi 2017-től érvényes követelményeinek teljesítéséhez szükséges teljes elméleti és gyakorlati tananyagát tartalmazza a közép- és emelt szintű érettségire való felkészüléshez.

Matematikaérettségire felkészítő kurzus

Rendszerezd meglévő tudásod, pótold esetleges hiányosságaid, gyakorolj az érettségire a legmodernebb online módszerek segítségével!

Ebben a matematikaérettségire felkészítő képzésben a 2017-től érvényes matematikaérettségi követelményeihez szükséges teljes ismeretanyagot megtalálod.

Már elérhető a 19, tematikusan összeállított elméleti anyag, az azokhoz tartozó automatikusan, részpontozással kiértékelhető gyakorlófeladatok és tesztek közép- és emelt szinten.

Áprilistól közép- és emelt szintű feladatsorokkal segítünk abban, hogy minél jobban ráhangolódj az írásbeli érettségire:

 • teljes feladatsorok közép- és emelt szinten,
 • automatikus kiértékelés, részpontozás, hogy pontosan tudd, mire vagy képes,
 • pontos és részletes visszajelzés, hogy értsd, mit csinálhattál volna jobban, esetleg hol rontottad el.

Május elejétől pedig a szóbeli emelt szintű érettségire való felkészülésben a teljes kidolgozott tételsorral támogatjuk az arra vállalkozókat.

Sok sikert kívánunk az érettségihez!
Matekérettségi tananyag demo


2. hét:
Kombinatorika és gráfelmélet – Bejárások


KIPRÓBÁLOM

13. hét:
Térgeometria – Felszín és térfogat


KIPRÓBÁLOM

13. hét - Térgeometria - KI. Gyakorlófeladatok – 3. feladat


KIPRÓBÁLOM

Beiratkozás a matematikaérettségi felkészítőre

Beiratkozás a matematikaérettségi felkészítőre - általános tudnivalók

(Amennyiben már korábban regisztráltál a Nexius Learning rendszerbe, akkor az 6. lépésnél kezdd a beiratkozást.)

 1. Kattints a célcsoportodnak megfelelő ”Beiratkozás” gombra.
 2. Kattints az ott megjelenő ajánlatnál az „Érdekel” gombra.
 3. Amennyiben már korábban regisztráltál a Nexius Learning rendszerbe, akkor ugorj a 6. lépéshez, ha még nincs regisztrációd a Nexius Learning rendszerben, válaszd a Regisztráció lehetőséget.
 4. Add meg az adataidat, majd kattints a „Regisztráció” gombra.
 5. A regisztrációról e-mailben kapsz visszaigazolást. Kattints az e-mailben szereplő hivatkozásra, hogy regisztrációs szándékod megerősítsd.
 6. Lépj be a Nexius Learning rendszerbe.
 7. Bejelentkezés után kattints az ajánlat mellett szereplő „Beiratkozom” gombra.
 8. A következő oldalon válaszd ki az oktatási intézményt / beírató szervezetedet.
 9. Az intézmény megadása után a rendszer a kurzusba visz, ahol azonnal megkezdheted a tanulást.
 10. A továbbiakban az „Aktuális” fülön fogod a kurzust megtalálni.

Középiskolai diákoknakRendszerezd meglévő tudásod! Pótold esetleges hiányosságaid, és GYAKOROLJ, GYAKOROLJ, GYAKOROLJ a matematikaérettségire!
Már elérhető az ingyenes közép- és emelt szintű matematikaérettségire felkészítő kurzus teljes, tematikusan összeállított elméleti anyaga!


BEIRATKOZÁS

PedagógusoknakA tartalmakat úgy építettük fel, ahogy egy diáknak az érettségire készülni érdemes.

Valamennyi téma tartalmaz:

 • elméletet és az ahhoz kapcsolódó kidolgozott mintapéldákat,
 • elméleti tesztet,
 • gyakorlófeladatokat közép- és emelt szinten megoldási segítséggel
BEIRATKOZÁS

Szülőknek, érdeklődőknek

A matematikaérettségi felkészítő e-learning kurzus bárki (szülő, gondviselő, felsőoktatási felvételire készülő, érdeklődő) számára ingyenes formában elérhető!


BEIRATKOZÁS

KÖVESS MINKET

e-Palatábla Alapítvány

Az Alapítvány elkötelezett híve, hogy a közoktatásban (köznevelésben), felsőoktatásban és más iskolarendszeren kívüli intézmények alkalmazott pedagógusainak (nevelőinek) és az intézmények hallgatóinak munkáját, fejlődését nemzetközi színvonalú, modern oktatási, módszertani és technológiai eszközökkel támogassa.
Céljaink:

 • A magyarországi és határon túli közoktatási/köznevelési szakképzés, felsőoktatási és más iskolarendszeren kívüli intézmények (továbbiakban együttesen: Képző(k)) helyzetének, képzéseinek, az alkalmazott és alkalmazható képzési módszereinek és technológiáknak elemzése, fejlesztése, kutatása érdekében kutató-, fejlesztő intézeti tevékenységek végzése és támogatása.
 • A hazai és határon túli Képző(k) és intézményeik korszerűsítésének, a tartalmi, technológiai, módszertani, szerkezeti, szervezeti és a minőségfejlesztése megújításának nemzetközi sztenderekhez igazodó programjainak támogatása.
 • Oktatási, képzési szakemberek szakmai továbbfejlődéséhez, továbbá hazai és külföldi tanulmányaihoz, illetve kutató és fejlesztő munkájuk színvonalas elvégzéséhez anyagi, erkölcsi, információs, oktatási és technológiai támogatása.
 • Az EU és más kihirdetett nemzetközi szerződésekhez kapcsolódó, szakmai feladatok, programok segítése, felkarolása, támogatása.
 • A Képző(k) tanulóinak/hallgatóinak, különös tekintettel a különleges tanulási igényű és képességű, valamint hátrányos helyzetű személyek számára hozzáférés biztosítása a nyitott és távoktatási (e-learning) tanulási lehetőségekhez és képzésekhez, ill. az új információs és kommunikációs technológiák használatához.
 • A hazai és határon túli Képző(k) vonatkozásában a távoktatási (e-learning) képzések, tananyagok fejlesztésének, létrejöttének és elterjedésének támogatása.
 • A hazai és határon túli közlekedés biztonság javítását célzó programok támogatása.

Ezen célkitűzés megvalósítására érdekében hozzáférést biztosít korszerű, digitális tartalmakhoz.

Kapcsolat


e-Palatábla Alapítvány
kapcsolat@epalatabla.hu